Verzenden en retourneren

Wanneer je bij ons op werkdagen voor 16:00 besteld, heb je jouw groene vriend de volgende dag al in huis!

Kunstplanten boven de 180cm
Heb je een kunstplant besteld die groter is dan 180cm, zorg dan dat je thuis bent op het geplande bezorgmoment. Deze pakketten worden bezorgd door PostNL Extra@home de koeriersdienst voor grote pakketten. Zij doen maar één poging om jouw pakket te bezorgen. Ben je niet thuis zullen wij de nieuwe bezorgpoging van €25,- aan jou doorbelasten.

Ondervind je problemen of duurt het erg lang voordat jouw pakketje in huis is neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestellingen onder de €50,-
6 euro verzendkosten

Bestellingen boven de €50,-
Gratis verzending

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je niet tevreden bent met je aankoop. Je kan altijd binnen 14 dagen de kunstplant retour sturen.

Kunstplanten 0 t/m 180cm
Alle bestellingen mogen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, geretourneerd worden. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Om het retourneren en de terugbetaling soepel te laten verlopen, vragen wij je ons retourformulier in te vullen.

Kunstplanten groter dan 180cm
Alle bestellingen mogen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, geretourneerd worden. De kosten voor een retourzending van planten boven de 180cm zijn voor eigen rekening. Omdat grote pakketten niet met de normale pakketbezorger mee kunnen, kunnen wij jouw pakket laten ophalen door onze partner PostNL Extra@home, de kosten hiervoor bedragen €35,- en zullen worden ingehouden bij het terugbetalen van uw aankoopbedrag. Om het retourneren en de terugbetaling soepel te laten verlopen, vragen wij je ons retourformulier in te vullen.

Retouradres:
PrettyPlants
Terminalweg 19A
3821AJ Amersfoort

Voor uitgebreide info over retourneren lees verder op deze pagina.

Zeker! Wanneer je jouw nieuwe groene vriend besteld hebt kan je hem binnen 4 uur bij ons op komen halen.

Tijden voor ophalen:
Ma-Vrij 09:00-17:00

Lees goed de uitleg in de bevestigingsmail van jouw bestelling.

Vragen over onze producten

Om de kunstplant zo makkelijke mogelijk bij jou thuis te krijgen is de plant bij productie zo klein mogelijk gemaakt. Wanneer jij de plant aan het unboxen bent kan je hem eenvoudig naar wensen modelleren, dit kan met zowel de takken als de bladeren, dankzij het ijzerdraad dat in de kunstplant verwerkt is.

Bijna al onze producten zijn helaas niet geschikt voor buiten. Je kan alle kunstplanten die wel geschikt zijn voor buiten herkennen aan de tag: Uv-bestendig.

Onze klantenservice

Je kan onze klantenservice bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 via email en telefoon.

Vlaanderen:
Email: info@prettyplants.be
Telefoon: +31 (0)33 208 10 11

Wallonie:
Email: info@prettyplants.be
Telefoon: +31 (0)33 208 10 11

Nederlandstalige klantenservice
Onze Nederlandstalige klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00. Natuurlijk kan je ons altijd een mail sturen, deze zullen wij zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Franstalig klantenservice
Onze Franstalige klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 12:00.
Mocht je ons niet kunnen bereiken dan bellen wij je uiteraard zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kan je ons altijd een mail sturen, deze zullen wij zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Zakelijke klanten en projecten

Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden om wedeverkoper van onze kunstplanten te worden, neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen kijken of we een match zijn.

Wanneer je een grote bestelling bij ons wil plaatsen, neem dan even contact op met onze klantenservice. We kunnen dan kijken of er een mogelijkheid bestaat om een mooie korting op jouw order te geven.