Verzenden

Verzendkosten:
Bij bestellingen onder de €50,- = €6,-
Bij bestellingen boven de €50,- = gratis

Levertijden:
Op werkdagen voor 16u besteld, morgen in huis. Voor uitgebreide info over verzenden, lees dan verder op deze pagina.

Retourneren


Kunstplanten 0 t/m 180cm
Alle bestellingen mogen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, geretourneerd worden. De kosten voor de retourzending bedragen 6 ,- Om het retourneren en de terugbetaling soepel te laten verlopen, vragen wij je jouw retour aan te melden via ons retourenportaal.


Kunstplanten groter dan 180cm
Alle bestellingen mogen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, geretourneerd worden. De kosten voor een retourzending van planten boven de 180cm bedragen €25,- Grote kunstplanten kunnen helaas niet via het normale retourenportaal aangemeld worden, omdat ze met een koeriersdienst moeten worden opgehaald. Neem voor deze retouren contact op met onze klantenservice.

Voor uitgebreide info over retourneren lees verder op deze pagina.

Verzenden

Op werkdagen besteld voor 16:00, volgende dag bij jou in huis.

Pakketten t/m 180cm
Wij versturen al onze pakketten met DPD. DPD biedt het pakket, na ontvangst van de verzendbevestiging, de volgende dag aan. Niet thuis? DPD biedt het pakket in totaal 1 keer aan, ook bij de buren. Na deze aanbiedpoging wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde ophaalpunt bij u in de buurt.

Paketten groter dan 180cm
Wij verzenden onze grote pakketten met PostNL Extra@home, dit komt doordat pakketten groter dan 180cm niet met de normale dienstregeling van PostNL mee kunnen.

Zorg dat je thuis bent

Heb je een kunstplant besteld groter dan 180cm, zorg dan dat je thuis bent op het geplande bezorgmoment. Deze pakketten worden bezorgd door PostNL Extra@home, de koeriersdienst voor grote pakketten. Zij doen maar één poging om jouw pakket te bezorgen. Ben je niet thuis zullen wij de nieuwe bezorgpoging van €25,- helaas aan jou moeten doorbelasten.

Is jouw pakket niet afgeleverd of zijn er andere problemen met  de verzending? Neem dan contact op met onze klantenservice:

 

Verzendkosten:

De verzendkosten voor bestellingen onder de €50,- zijn: €6,-. Voor bestellingen met een orderwaarde boven de €50,- zijn de verzendkosten gratis. 

Ophalen van een bestelling

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen. Omdat wij geen fysieke winkel hebben is het handig eerst even contact met ons op nemen. Zo sta je in ieder geval niet voor een gesloten deur!

Feestdagen

Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

Koningsdag Nederland: 27-04-2022
Je bestelling wordt verstuurd op 28-04-2022
Hemelvaartsdag: 26-05-2021  
Je bestelling wordt verstuurd op 27-05-2022
Eerste Kerstdag: 25-12-2022
Je bestelling wordt verstuurd op 27-12-2022
Tweede Kerstdag: 26-12-2022
Je bestelling wordt verstuurd op 27-12-2022
Oudejaarsavond: 31-12-2021
Je bestelling wordt verstuurd op 02-01-2023
Nieuwjaar: 01-01-2022
Je bestelling wordt verstuurd op 02-01-2023

Retourneren

Kunstplanten van 0 t/m 180cm

Alle bestellingen mogen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, geretourneerd worden. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Wanneer het product gebruikt is, is retourneren niet meer mogelijk. Heb je het product alleen gebruikt om te kijken hoe het staat en is deze nog in nieuwstaat? Dan mag je het product retourneren.

Om het retourneren en de terugbetaling soepel te laten verlopen, vragen wij je ons retourformulier in te vullen

Kunstplanten groter dan 180cm

Alle bestellingen mogen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, geretourneerd worden. De kosten voor een retourzending van planten boven de 180cm zijn voor eigen rekening. Omdat grote pakketten niet met de normale pakketbezorger mee kunnen, kunnen wij jouw pakket laten ophalen door onze partner PostNL Extra@home, de kosten hiervoor bedragen €35,- en zullen worden ingehouden bij het terugbetalen van het aankoopbedrag. Om het retourneren en de terugbetaling soepel te laten verlopen, vragen wij je ons retourformulier in te vullen.

Het is natuurlijk ook mogelijk de retour zelf bij ons af te geven, hier zijn natuurlijk geen kosten aan verboden.

Zodra de retour verwerkt is (dit gebeurt de dag van aankomst indien voorzien van ordernummer) wordt het aankoopbedrag binnen 4 dagen teruggestort op de bij ons bekende rekening. 

Retouradres:
PrettyPlants
Terminalweg 19A
3821AJ Amersfoort

Retourneren na 14 dagen? Neem dan contact op met onze klantenservice:


Ruilen

Wil je jouw product ruilen? Stuur je product retour naar onderstaand retouradres en bestel het juiste product via onze webshop. Zodra wij het product ontvangen en gecontroleerd hebben storten wij het bedrag terug via de door jouw gekozen betaalmethode. Voeg het ordernummer toe aan het pakket zodat wij jouw retour kunnen koppelen met jouw order. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Retouradres:

(Geen bezoekadres)
PrettyPlants.be
Terminalweg 19A
3821AJ Amersfoort
Nederland

info@prettyplants.be
+31 (0)33 208 10 11